Opći uvjeti poslovanja

Opći uvjeti poslovanja

Medičarna Špičko je vlasnik i upravitelj mrežne stranice http://medicarna-spicko.hr/ . Obrt vrši maloprodaju u vlastitoj trgovini MEDIČARNA ŠPIČKO u ulici Đure Estera 9 u Koprivnici , 48000 Koprivnica, telefon 048/642-311.

 

Proizvodi

Prikazani proizvodi dio su našeg prodajnog programa. Trudimo se ažurirati podatke koliko možemo. Sve fotografije proizvoda su simbolične te proizvodi mogu odstupati od prikazanih proizvoda.
Za dostavu proizvoda naplaćuje se naknada .

 

Načini plaćanja

U našoj trgovini možete plaćati gotovinom ili karticama. Plaćanje po predračunu je moguće za pravne osobe i narudžbe preko interneta. Plaćanje preko internet vrši se uplatom iznosa s ponude ili predračuna na naš račun.

 

Ostali uvjeti

Medičarna Špičko se obvezuje da će sve podatke dobivene preko kontaktnog obrasca ili putem kolačića koristiti samo za komunikaciju sa strankama, te ih neće ustupiti trećim stranama ili ih koristiti za marketinške namjene.

 

Zaštita autorskih prava

Svi sadržaji objavljeni na stranici http://medicarna-spicko.hr/ su vlasništvo obrta Medičarna Špičko, vlasnik Mihael Špičko. Svi autorski radovi su zaštićeni nastankom i nije ih potrebno posebno naznačivati. Zabranjena je reprodukcija, distribucija, promjena, javno prikazivanje i predstavljanje te ostali oblici uporabe autorskog djela bez izričitog dopuštenja Medičarne Špičko.

 

Komunikacija i elektroničke obavijesti

Ponuditelj zadržava pravo da korisnika nazove na njegov telefonski broj ili mu pošalje elektronsku poruku na njegovu adresu, u slučaju da je to potrebno radi rješavanja problema (narudžba, reklamacija, upit itd.) u vezi s korisnikom.
Ako imate primjedbe, pohvale ili pitanja o našim uvjetima, o našem poslovanju, možete nam se javiti preko elektronske pošte: medicarna.spicko@gmail.com ili na adresu: Medičarna Špičko , Đure Estera 9, 48000 Koprivnica , a možete nas nazvati i na telefon : 048/642-311. Svakako će nam biti dobrodošle kritike ili pohvale naše mrežne stranice.
Za Vas smo dostupni od ponedjeljka do petka od od 8:00 do 15:00 sati na gore navedeni telefonski broj.

 

Izjava o zaštiti privatnosti

Podatke prikupljene putem registracijskih i kontakt obrazaca (ime, prezime, adresa, e-mail) koristimo isključivo da bi Vam mogli odgovoriti na upit ili poslati robu. Vaše ćemo kontakt podatke podijeliti s dostavnom službom kako bi Vam roba bila dostavljena. U bilo kojem trenutku možete nas zatražiti da obrišemo Vaše podatke.

Pogledajte našu
web shop ponudu